Carmen Sveduneac Make-up School

Nu exista recenzii

Emanoil Porumbaru 58, Bucuresti - Indicatii de orientare

Servicii

Carmen Sveduneac

Dermapen facial

Femei • 10min

250 lei

Terapia cu ajutorul dermapenului este o procedură minim invazivă pe bază de micro ace, folosită pentru a întinde, ridica și întineri pielea. Este eficient în reducerea liniilor fine și a ridurilor, cicatricilor chirurgicale și acneei. Terapia utilizează ace pentru a străpunge pielea într-un mod controlat și precis.
Indicații:
Reîntinerirea tenului - diminuează ridurile, conferă pielii elasticitate și suport.
Diminuarea petelor de la nivelul feței, cum ar fi melasmă sau modificări pigmentare post-inflamatorii.
Îmbunătățirea aspectului cicatricilor post-acnee, dar și postoperatorii sau de altă natură.
Diminuarea acneei.


Microdermabraziune

Femei • 30min

150 lei

Microdermoabraziunea ste o procedură noninvazivă de refacere a pielii care exfoliază delicat tenul și îndepărtează celulele moarte. Astfel este stimulată producerea de colagen care ajută la reducerea liniilor fine din jurul ochilor, atenuează zonele roșii ale feței și petele provocate de soare, ajută pielea lipsită de strălucire.

După un astfel de tratament, produsele de hidratare sunt mai ușor absorite de piele iar efectul ajunge în profunzimea tenului reușind astfel la rezolvarea mai multor probleme. Microdermoabraziunea nu este un tratament dureros, cu riscuri limitate și care aduce un plus îngrijirii regulate a tenului.
Fiecare ședință de microdermoabraziune conține: demachiere, tonifiere, microdermoabraziune și la final, aplicarea unei măști tratament, în funcție de nevoile tenului fiecărei paciente.

Contraindicații:
Nu puteți efectua un tratament cu microdermoabraziune dacă aveți la nivelul pielii răni deschise, herpes sau alte probleme medicale.


Tratament facial - Rejuvenare

Femei • 35min

250 lei

Tratamentul este un BB Glow și se realizează cu un DermaPen care funcționează cu microace. Rejuvenarea BB Glow utilizează seruri de pigmenții BB organici care prin acțiunea ingredientelor active introduse în epidermă la o adâncime milimetrică (0.25-1 mm) conferă o bază naturală, sănătoasă, curată, cu un aspect uniform, luminos, proaspăt, un rezultat ce se menține pe o perioadă lungă de timp fără efort sau alte acțiuni ajutătoare din partea clientei. Sunt disponibile 4 nuanțe de pigmenți BB, nuanțe care acoperă marea majoritate a fototipurilor de piele: light/ rose/ medium și deep.
Indicatii:
Pori dilatați și urme de acnee;
Lentigo-uri (pete de bătranețe);
Melasme (pete maronii);
Hiperpigmentări;

Contraindicații
Utilizarea de medicamente fotosensibile;
Boli de piele;
Cancer de piele;


Laminare sprancene

Femei • 40min

100 lei

Laminarea este un tratament cu ajutorul căruia se disciplinează direcția de creștere a firelor de păr. Cu ajutorul laminării sprâncenelor se poate stabili o nouă formă care va oferi un efect de lifting de pleoapă.
În cadrul laminării se vor efectua măsurători faciale pentru a se stabili forma corecta a sprâncenelor și se vor face corecturile necesare prin stilizarea lor.


Machiaj de zi

Femei • 50min

250 lei

Pentru machiajul de zi folosim produse cosmetice de lux (printre branduri amintim: Make-up Forever, Nars, Mac, Atelier Paris, Anastasia Soare, Chanel, Estee Lauder, Huda Beauty, Temptu, Pat McGrath, Inglot etc.). Machiajul nu include gene.


Machiaj de seara fara gene false

Femei • 55min

250 lei

Pentru machiajul de seară folosim produse profesionale și cosmetice de lux (printre branduri amintim: Make-up Forever, Nars, Mac, Atelier Paris, Anastasia Soare, Chanel, Estee Lauder, Huda Beauty, Temptu, Pat McGrath etc.);


Stilizare sprancene

Femei • 1h

170 lei

Laminarea este un tratament cu ajutorul căruia se disciplinează direcția de creștere a firelor de păr. Cu ajutorul laminării sprâncenelor se poate stabili o nouă formă care va oferi un efect de lifting de pleoapă.
În cadrul laminării se vor efectua măsurători faciale pentru a se stabili forma corecta a sprâncenelor și se vor face corecturile necesare prin stilizarea lor.
Procedeul include și vopsirea sprâncenelor.


Machiaj cu gene incluse

Femei • 1h

300 lei

Pentru machiajul de eveniment folosim produse profesionale și cosmetice de lux (printre branduri amintim: Make-up Forever, Nars, Mac, Atelier Paris, Anastasia Soare, Chanel, Estee Lauder, Huda Beauty, Temptu, Pat McGrath etc.); genele false incluse sunt tip banda, din păr natural sterilizat sau tip smocuri.


Machiaj de seara cu gene banda

Femei • 1h

300 lei

Pentru machiajul de seară folosim produse profesionale și cosmetice de lux (printre branduri amintim: Make-up Forever, Nars, Mac, Atelier Paris, Anastasia Soare, Chanel, Estee Lauder, Huda Beauty, Temptu, Pat McGrath etc.). Genele false incluse sunt din par natural sterilizat.


Machiaj de mireasa - proba

Femei • 1h

300 lei

Pentru proba machiajului de mireasa folosim produse cosmetice de lux, aceleași pe care le vom folosi și în ziua evenimentului (printre branduri amintim: Make-up Forever, Nars, Mac, Atelier Paris, Anastasia Soare, Chanel, Estee Lauder, Huda Beauty, Temptu, Pat McGrath etc.) iar genele false aplicate sunt tip bandă, din păr natural sterilizat.


Machiaj de seara cu gene smocuri

Femei • 1h 10min

300 lei

Pentru machiajul de seară folosim produse profesionale și cosmetice de lux (printre branduri amintim: Make-up Forever, Nars, Mac, Atelier Paris, Anastasia Soare, Chanel, Estee Lauder, Huda Beauty, Temptu, Pat McGrath etc.); genele false incluse sunt aplicate în smocuri a câte 3 fire.


Machiaj de mireasa

Femei • 1h 15min

400 lei

Pentru machiajul de mireasa folosim produse profesionale și cosmetice de lux (printre branduri amintim: Make-up Forever, Nars, Mac, Atelier Paris, Anastasia Soare, Chanel, Estee Lauder, Huda Beauty, Temptu, Pat McGrath etc.). Finisajele, iluminarea și contur facial sunt realizate cu aerograful, iar genele false aplicate sunt de nurcă, tip bandă. Machiajul de mireasa se va extinde pe decolteu, mâini și spate (după caz).

Rezultatele noastre

Descriere

Carmen Sveduneac Make-up School este o școală de machiaj care organizează cursuri de machiaj profesional și oferă servicii în domeniul beauty:

-machiaje pentru nunți și cumetrii
-machiaje de eveniment
-machiaje pentru clipuri video
-machiaje pentru ședinte foto artistice
-machiaje fantezie
-machiaje prostetice
-bodypainting
-stilizare și laminare sprâncene
-tratamente cosmetice

Carmen Sveduneac este artist plastic (specializare pictură) și activează ca make-up artist din anul 2008, începând cu anul 2014 fiind și trainer autorizat în domeniu.

Cursuri si specializari:
•Atestation de competrence professionelles: Beauté Visagisme, Make-up Forever, Dany Sanz, Paris, France, 2011
• Machiajul de corectură și machiajul transformațional: Makeup instructor Matilda Inozemtseva, 3 times winner of International Make-up Contest, section: Artistic make-up and Jury of multiple international Make-up Contests, Ucraine, 2014
• Workshop în matematica culorilor: International Make-up trainer Liudmila Tarakanova, 2014
• Masterclass Simetria sprancenelor, tehnici de corectie
International Make-up trainer Matilda Inozemtseva, 2015
• Combinarea texturilor de creion, farduri uscate, cremoase : International Make-up trainer Nataliya Nayda, 2016
• Tehnici de make-up cu ajutorul aerografului: Make-up Forever School Trainer Sorin Papa, 2015
• Pro Make-up Curse Centrul de Pregatire în arta machiajului Artistry, Juliette Armand, SLA Paris, 2016
• Workshop Sculpting and Strobbing Techniques: Makeup instructor Matilda Inozemtseva, 3 times winner of International Make-up Contest, section: Artistic make-up and Jury of multiple internațional Make-up Contests, 2016
• Workshop Artistic make up, International trainer Felix Stein, 2015

Servicii

  • Cosmetica
  • Sprancene
  • Make Up

Locatie

Program

Azi 24 septembrie 2021
09:00 - 17:00 Deschis acum
Luni
09:00 - 17:00
Marti
09:00 - 17:00
Miercuri
09:00 - 17:00
Joi
09:00 - 17:00
Vineri
09:00 - 17:00
Sambata
09:00 - 14:00
Duminica
Inchis
0 servicii selectate Un serviciu selectat pasul urmator