Termeni si Conditii

Termeni Generali

Prin accesarea si stabilirea unor programari la saloanele inscrise pe platforma Stailer, confirmati ca sunteti de acord si va asumati respectarea termenilor si conditiilor introduse in sectiunea “Termeni si Conditii” ce urmeaza a fi prezentate mai jos. Acesti termeni se aplica intregului site web si oricarui e-mail sau altui mijloc de comunicare intre dvs. si Stailer.

In nici un caz, echipa Stailer nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de daune directe, indirecte, speciale, accidentale sau consecvente, inclusiv, dar fara a se limita la: pierderea datelor sau a profitului, care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciile de pe acest site, chiar daca echipa Stailer sau un reprezentant autorizat a fost informat despre posibilitatea unor astfel de daune. Daca utilizarea de catre dvs. a serviciilor de pe acest site duce la necesitatea intretinerii, repararii sau corectarii rezultatului final, va asumati orice costuri aferente acestora. Stailer nu va raspunde niciodata pentru “Serviciile” prestate de stilistii inscrisi pe platforma Stailer.

Stailer nu va fi responsabil pentru niciun rezultat care ar putea aparea in timpul utilizarii serviciilor noastre. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile si de a revizui politica de utilizare a serviciilor in orice moment.

Licenta

Stailer va acorda o licenta revocabila, neexclusiva, netransferabila, limitata pentru a descarca, instala si utiliza site-ul web/aplicatia strict in conformitate cu termenii prezentului acord. Acesti “Termeni si conditii” sunt un contract intre dvs. si Stailer (mentionat in acesti “Termeni si conditii” ca „Stailer”, „noi”, sau „nostru”, “noastre”), furnizorul site-ului web Stailer si serviciile accesibile de la Stailer, site-ul web (care sunt denumite in mod colectiv in acesti “Termeni si conditii” drept „Serviciul Stailer”).

Sunteti de acord sa respectati acesti “Termeni si conditii”. Daca nu sunteti de acord cu acesti “Termeni si conditii”, va rugam sa nu utilizati serviciul Stailer. In acesti “Termeni si conditii”, „dvs.” se refera atat la dvs. ca persoana fizica, cat si la entitatea pe care o reprezentati. Daca incalcati oricare dintre acesti “Termeni si conditii”, ne rezervam dreptul de a va anula contul sau de a bloca accesul la contul dvs. fara notificare prealabila.

Definitii

Pentru acesti “Termeni si conditii”:

-Cookie: cantitate mica de date generate de un site web si salvata de browserul dvs. web. Este folosit pentru a va identifica browserul, a furniza analize, pentru a va aminti informatii despre dvs., cum ar fi preferinta de limba sau, informatiile de conectare.

-Companie: atunci cand aceasta politica mentioneaza „Compania”, „noi”, sau „al nostru”, se refera la Stailer Online Services SRL, (Str. alexandru Vaida Voevod Nr. 14 A), care este responsabila pentru informatiile dvs. in conformitate cu acesti “Termeni si Conditii”.

-Tara: unde se afla Stailer sau proprietarii/ fondatorii Stailer, in acest caz, tara este Romania

-Dispozitiv: orice dispozitiv conectat la internet, cum ar fi un telefon, tableta, computer sau orice alt dispozitiv care poate fi utilizat pentru a vizita Stailer si pentru a utiliza serviciile oferite.

-Serviciu: reprezinta serviciul furnizat de Stailer ce se refera in principal (insa fara a se limita) la: (i) posibilitatea proprietarilor/administratorilor de salon, sau profesionistilor (spre exemplu: stilisti, frizeri, barberi, make-up artisti) de a se inscrie pe platforma Stailer si de a-si promova activitatea si serviciile in cadrul acesteia; (ii) posibilitatea utilizatorilor/clientilor de a stabili, reprograma, sau anula programari la saloanele inscrise pe platforma Stailer; (iii) posibilitatea utilizatorilor cu cont business pe platforma Stailer (categoriile de persoane enumerate la punctul (i)) de a gestiona si monitoriza in mod virtual programarile stabilite in cadrul salonului lor precum si, activitatea angajatilor (daca este cazul); (iv) orice alte beneficii rezultate in urma utilizarii functiilor platformei Stailer.   

-Servicii terta parte: se refera la agentii de publicitate, sponsorii concursului, partenerii promotionali si de marketing si altii care furnizeaza continutul nostru sau ale caror produse sau servicii credem ca va pot interesa.

-Website: site, care poate fi accesat prin aceasta adresa URL: www.stailer.ro

-Dvs.: o persoana sau entitate care este inregistrata in cadrul Stailer pentru a utiliza “Serviciile”.

Restrictii

Sunteti de acord sa nu faceti si nu veti permite altora:

- Licentierea, vinderea, inchirierea, atribuirea, distribuirea, transmiterea, gazduirea, externalizarea, dezvaluirea sau exploatarea in mod comercial a site-ul web/aplicatiei sau punerea platformei la dispozitia oricarei terte parti.

- Modificarea, realizarea lucrarilor derivate ale, decriptatarea, compilarea invers a oricarei parte a site-ului web/aplicatiei.

- Eliminarea, modificarea sau ascunderea a orice notificare de proprietate (inclusiv orice notificare privind dreptul de autor sau marca comerciala) a Stailer sau a afiliatilor sai, a partenerilor, a furnizorilor sau a licentiatilor site-ului web / aplicatiei.

Sugestiile dumneavoastra

Orice feedback, comentarii, idei, imbunatatiri sau sugestii (colectiv, „Sugestii”) furnizate de dvs. catre Stailer cu privire la site-ul web/aplicatie vor ramane proprietatea exclusiva a Stailer. Stailer va fi liber sa utilizeze, sa copieze, sa modifice, sa publice sau sa redistribuie sugestiile in orice scop si in orice mod, fara niciun credit sau nicio compensatie pentru dvs.

Consimtamantul dvs.

Ne-am actualizat “Termenii si conditiile” pentru a va oferi o transparenta completa in ceea ce este stabilit cand vizitati site-ul nostru si modul in care acesta este utilizat. Prin utilizarea site-ului/aplicatiei noastre, inregistrarea unui cont saustabilirea unei programari, sunteti de acord cu “Termenii si conditiile” noastre.

Link-uri catre alte site-uri web

Acesti “Termeni si conditii” se aplica numai “Serviciilor”. Serviciile pot contine linkuri catre alte site-uri web care nu sunt operate sau controlate de Stailer. Nu suntem responsabili pentru continutul, acuratetea sau opiniile exprimate in astfel de site-uri web, iar aceste site-uri web nu sunt investigate, monitorizate sau verificate in privinta acuratetii sau completitudinii de catre noi.

Va rugam sa retineti ca, atunci cand utilizati un link pentru a naviga de la “Servicii” la un alt site web, “Termenii si conditiile” noastre nu mai sunt in vigoare. Navigarea si interactiunea dvs. pe orice alt site web, inclusiv cele care au un link pe platforma noastra, sunt supuse regulilor si politicilor proprii ale site-ului web. Astfel de terti pot folosi propriile cookie-uri sau alte metode pentru a colecta informatii despre dvs..

Politica de confidentialitate a societatii

STAILER ONLINE SERVICES SRL

Cuprins

 1. Introducere

1.1 Operatorul de date cu caracter personal in relatia cu dvs.

1.2 Cui i se aplica aceasta Politica de confidentialitate

1.3 Definitii

 1. Categorii de date pe care le prelucram
 2. Cum colectam datele dvs. cu caracter personal
 3. Forma stocarii datelor cu caracter personal
 4. Scopul prelucrarii datelor
 5. Catre cine dezvaluim informatiile dvs.
 6. Perioada pentru care vor fi stocate datele dumneavoastra cu caracter personal
 7. Drepturile dumneavoastra in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal
 8. Securitatea datelor cu caracter personal
 9. Masuri minime de securitate pe care trebuie sa le aplice toti angajatii STAILER ONLINE SERVICES
 10. Bresele de securitate
 11. Cand se aplica aceasta “Politica de confidentialitate”
 12. Schimbari
 1. Introducere

Confidentialitatea datelor cu caracter personal reprezinta una din preocuparile principale in cadrul societatii STAILER ONLINE SERVICES S.R.L.. Ca atare, dorim sa asiguram cele mai inalte standarde de confidentialitate si transparenta cu privire la datele cu caracter personal pe care le prelucram in activitatea noastra curenta. La utilizarea platformei pusa la dispozitia partenerilor comerciali si a clientilor acestora disponibila pe www.Stailer.ro  este necesar sa prelucram o serie de date cu caracter personal. Prin prezenta politica va informam ca prelucrarea va avea loc cu respectarea principiilor transparentei si securitatii datelor cu caracter personal. Aceasta politica de confidentialitate este menita sa va ajute sa intelegeti ce date colectam, de ce le colectam si ce facem cu ele. Speram ca veti avea timp sa cititi prezenta politica de confidentialitate cu atentie. Am incercat sa formulam aceasta politica intr-un limbaj cat se poate de simplu, astfel incat sa fie clara si inteligibila.

1.1 Operatorul de date cu caracter personal in relatia cu dumneavoastra

Operatorul de date cu caracter personal in relatia cu datele personale furnizate de dumneavoastra este STAILER ONLINE SERVICES S.R.L., persoana juridica cu sediul situat in mun. Cluj-Napoca, str. Alexandru Vaida Voievod, nr. 14A, ap.5, jud. Cluj, avand CUI 42915971, numarul de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului J12/2418/2020, in calitate de dezvoltator si administrator al platformei Stailer pusa la dispozitia partenerilor comerciali.

1.2 Cui i se aplica aceasta Politica de Confidentialitate?

Prezenta Politica de Confidentialitate se aplica tuturor vizitatorilor si/sau utilizatorilor site-ului nostru www.stailer.ro, respectiv clientilor partenerilor comerciali.

1.3 Definitii

-„Date cu caracter personal”: inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

-„Prelucrare”: inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;

-„Operator”: inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern;

-”Utilizator”: inseamna orice persoana care viziteaza sau acceseaza aplicatia/Platforma online, care isi creeaza un cont prin intermediul acestora sau care utilizeaza in orice mod aceasta platforma, intr-o maniera care implica transmiterea unor date cu caracter personal.

-„Vizitator”: orice persoana care acceseaza sau utilizeaza Site-ul nostru;

-”Partener comercial”: orice persoana fizica care este partener comercial al societatii sau colaboreaza in cadrul unei persoane juridice partenere.

 1. Categorii de date pe care le prelucram
 1. Datele pe care ni le furnizati in calitate de vizitator/utilizator al site-ului nostru

In masura in care navigati pe aplicatia/platforma online, sau va creati un cont pe site-ul nostru, va abonati la newsletter-ulnostru, sau solicitati informatii prin intermediul adresei de e-mail sau a formularului de contact afisat pe site, societatea noastra poate primi de la dumneavostra urmatoarele date: adresa de e-mail, nume, prenume, nr. de telefon, precum si alte informatii furnizate cu ocazia completarii formularului de mesaj/informatii, IP, cookies. Temeiul prelucrarii datelor dvs, se regaseste in art. 6 alin. 1 lit. a din GDPR, respectiv datele sunt prelucrate in baza consimtamantului dumneavostra o data cu utilizarea platformei sau in baza art. 6 alin. 1 lit. b din GDPR, respectiv datele sunt prelucrate in baza unui raport contractual pe care il avem cu partenerii comerciali inregistrati pe platforma cu privire la care dvs. aveti calitatea de client si are ca scop executarea contractului.

 1. Date necesare in desfasurarea raporturilor cu partenerii comerciali

In calitate de partener comercial al societatii, daca vom incheia un contract de prestari servicii cu dvs. sau persoana juridica din care faceti parte, putem prelucra urmatoarele date: nume, prenume, adresa e-mail, telefon, imagini, serviciile prestate catre utilizatori, program de lucru. Toate aceste date vor fi colectate si procesate ca urmare a comunicarii lor direct de catre dumneavostra sau indirect de catre persoana juridica din care faceti parte, prin intermediul telefoniei mobile, e-mailului, fax-ului, prezentarii la sediul societatii noastre. Temeiul prelucrarii se regaseste in art. art. 6 alin. 1 lit. b din GDPR, respectiv datele sunt prelucrate ca urmare a incheierii unui contract si au ca scop executarea contractului.

 1. Cum colectam datele dvs. cu caracter personal

Colectam datele dvs. cu caracter personal, atunci cand sunteti utilizator sau vizitator al site-ului, constand in nume, prenume, adresa de e-mail, telefon precum si alte informatii furnizate cu ocazia completarii formularului de mesaj/informatii, IP, cookies, direct de la dumneavoastra, atunci cand, completati formularul de inscriere/deschidere de cont de utilizator, sau formularul de contact/ ne trimiteti un e-mail prin intermediul caruia ne solicitati o informatie sau stabiliti o programare la partenerii nostri comerciali. Colectam datele dvs. cu caracter personal, atunci cand sunteti partener comercial constand in nume, prenume, adresa e-mail, telefon, cu ocazia inscrierii persoanei juridice din cadrul careia faceti parte pe platforma electronica pusa la dispozitia dvs. in calitate de partener comercial pe baza contractului de prestari servicii.

 1. Forma stocarii datelor cu caracter personal

Datele personale ale vizitatorilor, utilizatorilor site-ului nostru sau ale partenerilor comerciali, sunt stocate in format electronic prin intermediul serverelor interne si a platformei societatii noastre, unde au acces intern persoanele din cadrul departamentului IT care au atributii in dezvoltarea sau mentenanta platformei electronice pusa la dispozitia partenerilor comerciali si a clientilor acestora. Datele personale pe care ni le furnizati in calitate de vizitator, utilizator al platformei sau ale partenerilor comerciali vor fi stocate in principal in mediu electronic prin intermediul serverelor interne si a platformei societatii noastre.

 1. Scopul prelucrarii datelor

Folosim informatiile pe care le colectam de la dvs. in urmatoarele scopuri:

- Pentru derularea raporturilor contractuale pe care le avem incheiate cu partenerii comerciali, respectiv cu dvs. o data cu acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului respectiv cu scopul preluarii, validarii solicitarilor dvs privind stabilirea unei programari in cadrul unuia dintre partenerii nostri comerciali, informarea dumneavoastra asupra starii programarilor sau a programului partenerilor comerciali, modificarea acestora etc.

- In vederea comunicarii de newslettere sau a unor informatii noi privind partenerii comerciali disponibili pe platforma;

- Pentru a comunica cu dvs. si pentru a va solutiona orice probleme sau nelamuriri in legatura cu serviciile pe care le oferim;

- Pentru indeplinirea obligatiilor ce ne incumba, ca urmare a serviciilor prestate (ex. obligatiile contabile, fiscale);

- Pentru solutionarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatatii experienta dumneavoastraoferita pe Site;

- Pentru servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor/ clientilor privind evaluarea serviciilor oferite o data cu utilizarea platformei disponibila pe www.Stailer.ro sau pentru imbunatatirea calitatii serviciilor ne puteti contacta la support@stailer.ro

- In orice alt scop auxiliar celor de mai sus, sau in orice alt scop pentru care ne- au fost furnizate datele cu caracter personal, cu respectarea legislatiei in materie.

Uneori, datele cu caracter personal sunt folosite de catre societate, pentru o serie de scopuri secundare (de ex: pentru arhivare, audit intern, extern etc.), acestea fiind intotdeauna compatibile cu scopurile principale, pentru care datele au fost colectate. In situatiile in care vom folosi datele dvs. in alte scopuri decat cele amintite in prezenta “Politica” ne obligam sa obtinem consimtamantul dvs., cu exceptia cazului in care ne incumba o obligatie legala sau avem un alt temei juridic pentru procesarea datelor.

 1. Catre cine dezvaluim informatiile dvs.

Ca regula, informatiile pe care ni le furnizati nu pot fi dezvaluite. Cu toate acestea, pot exista situatii in care suntem nevoiti sa facem acest lucru, cum ar fi cazul, spre exemplu:

- In cazul in care sunteti vizitator, utilizator al aplicatiei/Platformei electronice, datele cu caracter personal pot fi transmise partnerilor comerciali disponibili pe platforma, in vederea derularii activitatilor programate, sau uneori furnizorilor nostri de servicii, precum servicii bancare/de plata, altor companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare a produselor si serviciilor noastre, etc.

  Partenerul comercial poate configura mai multi useri care sa administreze contul: (1) poate configura punctele de lucru ale partenerilor/locatia programarilor; (2) poate adauga parteneri, programul de lucru al acestora, listele de pret ale serviciilor, detalii legate de experienta partenerilor; (3) poate administra lista de programari efectuate.

  Dupa finalizarea programarii, datele utilizatorilor legate de programare se vor transmite partenerilor comerciali. Astfel, se vor transmite: nume, prenume, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, telefon precum si alte informatii furnizate cu ocazia completarii formularului de mesaj/informatii, IP, cookies precum si partenerul comercial la care se face programarea, ziua si ora programarii dorite.

  Utilizatorul poate sa transmita partenerului comercial si alte informatii daca doreste prin intermediul platformei sau a contului de utilizator. Cu privire la programarile online, partenerul comercial va avea oricand acces direct la datele utilizatorilor pentru a derula serviciile programate. La randul lor, partenerii comerciali sunt operatori de date cu caracter personal, in sensul GDPR. Acestia sunt responsabili in mod individual pentru prelucrarea datelor care le sunt puse la dispozitie de catre utilizatori ca urmare a efecturarii unei programari.

- In cazul in care sunteti partener comercial, datele cu caracter personal pot fi transmise utilizatorilor platformei, in vederea derularii activitatilor programate, sau uneori furnizorilor nostri de servicii, precum servicii bancare/de plata, altor companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare a produselor si serviciilor noastre, etc.

- In cazul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului nostru, datele cu caracter personal pot fi transferate furnizorilor nostri de servicii daca este cazul pentru servicii precum plati online, webhosting etc.

  Indiferent de calitatea dvs de utilizator sau vizitator al site-ului/platformei sau de partener comercial, datele dvs. cu caracter personal vor putea fi transmise la cerere autoritatilor, institutiilor si organismelor publice, in conformitate cu normele legale, fiscale, de protectie a muncii, de siguranta sociala sau cu oricare alte reglementari aplicabile (ex. furnizarea contractelor sau facturilor fiscale la cererea organelor fiscale sau judiciare).

Totodata, societatea are dreptul sa dezvaluie, cu buna credinta, datele cu caracter personal sau alte informatii atunci cand apreciaza ca este necesara luarea de masuri de precautie impotriva raspunderii, protejarea noastra sau a altora de utilizari frauduloase, abuzive sau ilegale, sa investigam si sa ne aparam impotriva oricaror revendicari sau afirmatii ale tertilor, sa protejam securitatea sau integritatea serviciilor noastre si a oricaror facilitati sau echipamente utilizate pentru a face serviciile disponibile; sa ne protejam drepturile de proprietate sau alte drepturi, precum si siguranta celorlalti ori sa punem in executare contracte.

In ceea ce priveste transferul de date cu caracter personal in alte state UE sau non-UE, ca regula, societatea STAILER ONLINE SERVICES., nu transmite date cu caracter personal catre state terte. Cu toate acestea, datele dumneavostra cu caracter personal pot fi transferate in state terte, in baza raporturilor contractuale pe care le avem cu partenerii nostri, in masura necesara derularii raportului contractual cu dumnevoastra. In aceasta situatie, societatea, se obliga ca aceste transferuri sa se efectueze in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor cu caracter personal si confidentialitatea datelor.

 1. Perioada pentru care vor fi stocate datele dumneavoastra cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal va inceta in functie de tipul de date pe care le prelucram astfel:

- Datele colectate de la dumneavostra in calitate de utilizator on-line al platformei sau de partener comercial, vor fi stocate doar pe perioada necesara prelucrarii programarilor sau comenzilor on-line, respectiv pe o perioada de 5 ani sau maxim pana expirarea termenului de 10 ani stipulat in art. 25 din Legea Contabilitatii.

- Datele dumneavoastra cu caracter personal pe care ni le furnizati prin intermediul formularului de contact, la momentul accesarii paginii noastre web, sau a transmiterii unui e-mail, vor fi stocate pana la finalizarea procesului de informare/programare a dumneavoastra. In orice caz, aceste date nu vor fi stocate pe o perioada mai mare de 2 luni, de la stergerea contului.

- Datele colectate de la dumneavoastra in calitate de utilizator al platformei folosite in vederea imbunatatirii serviciilor noastre, sau in scopuri publicitare si de marketing, vor fi stocate pe o durata egala cu cea in care detineti un cont de utilizator sau pana la retragerea consimtamantului dumneavostra, dar nu mai mult de 1 an de la comunicarea acestei retrageri.

Totodata, societatea noastra va distruge datele cu caracter personal atunci cand acestea nu vor mai corespunde scopului prelucrarii, oferind garantii suficiente cu privire la securitatea acestui proces.

 1. Drepturile dumneavoastra in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal

In conformitate cu dispozitiile cuprinse in Regulamentul General privind protectia datelor nr. 679/2016, aveti urmatoarele drepturi:

- Dreptul la informare: dreptul de a fi informat cu privire la identitatea operatorului, scopul in care se face prelucrarea datelor, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenta drepturilor prevazute de GDPR si conditiile in care pot fi exercitate drepturile.

- Dreptul de acces: dreptul de a obtine de la noi, la cerere si in mod gratuit, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu sunt prelucrate si dreptul de acces la aceste date, cu exceptia situatiei in care aceste cereri sunt repetitive sau facute cu vadita rea-credinta;

- Dreptul la rectificare: puteti solicita rectificarea datelor personale inexacte.

- Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat"): stergerea datelor poate avea loc atunci cand prelucrarea nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege (spre exemplu atunci cand datele nu mai sunt necesare in raport cu scopul pentru care au fost procesate). Cu toate acestea, stergerea datelor nu poate avea loc atunci cand procesarea are loc in baza legii;

- Dreptul la restrictionarea prelucrarii: se poate solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

- Dreptul la opozitie: dreptul sa va opuneti in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca datele dvs. sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare sau cand prelucrarea are ca temei interesul nostru legitim;

- Dreptul la portabilitatea datelor: puteti primi datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator.

- Dreptul de a depune plangere: puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor dvs. personale la autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau va puteti adresa instantelor de judecata.

- Dreptul de retragere a consimtamantului: daca temeiul pentru prelucrarea datelor il constituie consimtamantul, va informam ca acest consimtamant poate fi retras in orice moment. Retragerea consimtamantului va produce efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii fiind valabila. Cu toate acestea, daca prelucrarea este obligatorie pentru furnizarea serviciilor si aceasta poate fi efectuata in baza altor dispozitii juridice, societatea va proceda la o astfel de procesare si va notifica persoanele vizate.

- Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: dreptul de a cere si de a obtine retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii care produce efecte juridice, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte, atunci cand este cazul.

Daca doriti sa va exercitati drepturile mentionate mai sus, va rugam sa ne contactati, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata sediului social situat in mun. Cluj-Napoca, str. alexandru Vaida Voievod, nr. 14 A, ap.5, jud. Cluj. De asemenea, ne puteti contacta printr-un e-mail la adresa support@stailer.ro.

Pentru a ajuta persoanele vizate sa-si exercite drepturile. Totusi este necesar ca adresa expeditorului mesajului prin posta electronica sa aiba o semnatura electronica certificata. In masura in care va veti exercita drepturile de care dispuneti, este posibil ca societatea noastra sa va solicite sa va dovediti identitatea, prin comunicarea unui document de identitate sau orice alte informatii necesare in vederea efectuarii unei proceduri prealabile de verificare a persoanei solictante, in conformitate cu obligatiile legale de securitate si confidentialitate a datelor ce ne revin.

Ne obligam sa luam in considerare orice solicitare sau plangere primita si sa raspunda intr-un termen rezonabil, astfel incat sa fie respectate dispozitiile legale in materie. Lucram cu autoritatile de reglementare competente, inclusiv autoritatile nationale de protectie a datelor, in vederea solutionarii oricaror reclamatii privind transferul datelor personale, pe care nu le putem rezolva direct cu utilizatorii nostri. Totodata, in cele ce urmeaza va prezentam termenele de raspuns la solicitari privind drepturile mentionate:

Solicitarea persoanei vizate       

Termen pentru raspuns

Dreptul de a fi informat     

La momentul la care datele sunt colectate

Cel mai tarziu in termen de o luna – in situatia in care datele cu caracter personal nu sunt furnizate de persoana vizata

Dreptul de acces

O luna

Dreptul la rectificare

O luna

Dreptul de stergere  

Fara intarzieri nejustificate

Dreptul de a restrictiona procesarea

Fara intarzieri nejustificate

Dreptul la portabilitate      

O luna

Dreptul de obiectie

La momentul primirii obiectiei

Dreptul de a nu fi supus unor decizii  automate sau profilare suplimentare  aferente deciziilor automate

Nespecificat – nu are aptitudinea de a fi limitat in raport de specificul activitatii.

 1. Securitatea datelor cu caracter personal

Urmam standardele cele mai inalte pentru a proteja datele prelucrate, atat in timpul transmiterii catre noi, cat si ulterior acestui moment. In acest scop am adoptat politici si proceduri de securitate tehnica in vederea protejarii datelor cu caracter personal impotriva pierderii, folosirii neautorizate, distrugerii, alterarii acestora modificarilor neautorizate, a dezvaluirii sau accesului neautorizat si a oricarei alte forme de prelucrare ilegala a datelor personale aflate in posesia noastra.

In vederea garantarii securitatii mentionam, cu titlu general, modalitatile de securizare: accesul la datele cu caracter personal este limitat si autorizat doar persoanelor care au dreptul legal de a le folosi, acestora revenindu-le obligatia de a asigura confidentialitatea datelor. Spre exemplu, la datele utilizatorilor platformei vor avea acces doar persoanele din departamentul IT care au atributii privind dezvoltarea sau mentenanta platformei. Accesul la datele cu caracter personal a altor departamente se va face doar in virtutea indeplinirii atributiilor de serviciu sau in masura in care exista o obligatie impusa prin lege, astfel cum este cazul Legii nr. 82/1991 si a Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal.

Accesul la serverele electronice folosite de societatea noastra, se face prin parola si alte controale de acces si de autentificare. Datele tinute pentru un client vor fi tinute separat de datele altui client. Datele tinute pentru un client vor fi tinute separat de datele pentru alt client. Niciun angajat sau persoana care intra in contact cu date personale sau documente care cuprind aceste date nu are posibilitatea de a divulga aceste date tertilor.

 1. Masuri minime de securitate pe care trebuie sa le aplice toti angajatii STAILER ONLINE SERVICES.

- Utilizarea unei parole cu nivel ridicat de protectie (formata din cifre, litere si simboluri).

- Interzicerea divulgarii parolei catre alte persoane respectiv interdictia de a utiliza contul folosit in interes de serviciu de mai multe persoane.

- Interzicerea salvarii parolei atat in format fizic cat si/sau in format electronic.

- Orice calculator, laptop sau dispozitiv lasat nesupravegheat trebuie deconectat de la retea, trebuie blocat sau inchis.

- Atunci cand nu se utilizeaza calculatorul, pe ecranul acestuia nu trebuie sa apara informatii cum ar fi nume de utilizator necesare conectarii sau parola.

- Interzicerea accesului in zonele pentru care nu exista autorizat.

- Verificarea securizarii fizice a datelor prin incuiere, aplicarea de lacat; verificarea securizarii datelor stocate electronic prin pastrarea computerului supravegheat, folosirea unei parole in acord cu aceasta Politica.

- Informarea colaboratorilor nostri din domeniul IT cu privire la orice modificare a rolului si a cerintelor de acces.

- Schimbarea tuturor parolelor la 3 luni.

- Bazele de date se afla in calculatoare securizate, la care au acces doar persoanele din departament.

Nerespectarea acestor cerinte poate determina societatea sa ia masuri disciplinare impotriva persoanelor culpabile. Cu toate acestea, nicio metoda de transmitere sau de stocare electronica sau fizica nu este 100% sigura. In cazul in care considerati ca datele dvs. personale au fost compromise, contactati-ne in scris la adresa sediului nostru situat in Cluj-Napoca, str. Alexandru Vaida Voievod, nr. 14 A, ap.5, jud. Cluj. De asemenea, ne puteti contacta printr-un e-mail la adresa support@stailer.ro. Daca aflam despre o incalcare a sistemului de securitate, va vom informa atat pe dvs. cat si autoritatile despre aparitia incalcarii in conformitate cu legislatia in vigoare, in termen de cel mult 72 ore, termen in care va comunicam informatiile relevante legate de incidentele de securitate.

 1. Bresele de securitate

Intrucat politica societatii noastre este de a fi echitabili si de a respecta principiul proportionalitatii atunci cand avem in vedere actiunile pe care trebuie sa le intreprindem pentru a informa persoanele afectate de incidentul de securitate care este probabil sa rezulte intr-un risc cu privire la drepturile si libertatile persoanelor, in caz de bresa vom notifica atat autoritatea de supraveghere, cat si persoana sau persoanele vizate despre aceasta incalcare.

 1. Cand se aplica aceasta Politica de confidentialitate

Politica noastra de confidentialitate se aplica tuturor serviciilor oferite de societatea noastra.

 1. Schimbari

Politica noastra de confidentialitate se poate schimba din cand in cand, insa ne obligam sa nu va reducem drepturile pe care le aveti in temeiul acestor modificari fara consimtamantul dvs. explicit. Vom publica orice modificare a politicii de confidentialitate in locuri vizibile pentru a fi usor de identificat actualizarile si pentru a putea lua cunostinta de cuprinsul sau. Vom pastra, de asemenea, versiuni anterioare ale acestei Politici de confidentialitate in arhiva electronica pentru a putea fi oricand revizuite de dvs. printr-o simpla cerere.

Modificari ale “Termenilor si conditiilor” noastre

Recunoasteti si sunteti de acord ca Stailer poate opri (permanent sau temporar) furnizarea “Serviciului” (sau a oricaror caracteristici din cadrul “Serviciului”) catre dvs. sau, utilizatorilor in general, la discretia exclusiva a Stailer, fara notificare prealabila catre dvs. Puteti opri utilizarea Serviciului in orice moment. Nu trebuie sa informati in mod specificStailer cand incetati sa utilizati Serviciul.

Recunoasteti si sunteti de acord ca, daca Stailer dezactiveaza accesul la contul dvs., vi se poate impiedica accesul la “Serviciu”, la detaliile contului dvs. sau la orice fisiere sau alte materiale continute in contul dvs.

Daca decidem sa ne schimbam “Termenii si conditiile”, vom posta aceste modificari pe aceasta pagina si/sau, vom actualiza data de modificare a “Termenilor si conditiilor” de mai jos.

Modificari ale site-ului / aplicatiei noastre

Stailer isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau intrerupe, temporar sau permanent, site-ul web / aplicatia sau orice serviciu la care se conecteaza, cu sau fara notificare si fara raspundere fata de dvs..

Actualizari ale site-ului/aplicatiei noastre

Stailer poate oferi din cand in cand imbunatatiri ale caracteristicilor/functionalitatii site-ului/ aplicatiei, care pot include corectii, remedieri de erori, actualizari si alte modificari („actualizari”). Actualizarile pot modifica sau sterge anumite caracteristici si/sau functionalitati ale site-ului/ aplicatiei.

Sunteti de acord ca Stailer nu are nicio obligatie sa: (i) va furnizeze actualizari sau (ii) sa va furnizeze sau sa va activeze in continuare functii si/sau functionalitati speciale ale site-ului/aplicatiei. De asemenea, sunteti de acord ca toate actualizarile vor fi (i) considerate a fi o parte integranta a site-ului web/aplicatiei si (ii) supuse termenilor si conditiilor prezentului acord.

Servicii terte

Putem afisa, include sau pune la dispozitie continutul unei terte parti (inclusiv date, informatii, aplicatii si alte servicii sau produse) sau sa oferim linkuri catre site-uri web sau servicii terte („Servicii terte”).

Recunoasteti si sunteti de acord ca, Stailer nu va fi responsabil pentru serviciile terte inclusiv: acuratetea, caracterul complet, actualitatea, valabilitatea, respectarea drepturilor de autor, legalitatea, decenta, calitatea sau, orice alt aspect al acestora. Stailer nu isi asuma si nu va avea nicio raspundere fata de dvs. sau fata de orice alta persoana sau entitate pentru servicii terte. Serviciile tertilor si linkurile catre acestea sunt furnizate exclusiv ca o comoditate pentru dvs. si le accesati si utilizati in intregime pe propria raspundere si sub rezerva termenilor si conditiilor acestor terte parti.

Termen si Reziliere

Prezentul acord va ramane in vigoare pana la denuntarea de catre dvs. sau Stailer.

Stailer poate la propria sa discretie, in orice moment si din orice motiv sau deloc, sa suspende sau sa rezilieze prezentul acord cu sau fara o notificare prealabila. Prezentul acord se va rezilia imediat, fara o notificare prealabila din partea Stailer, in cazul in care nu respectati nici o prevedere a acestui acord.

De asemenea, puteti rezilia prezentul acord stergand site-ul web/aplicatia si toate copiile acestuia/acesteia de pe computer. La incetarea acestui acord, veti inceta orice utilizare a site-ului web/aplicatiei si veti sterge toate copiile site-ului web/aplicatiei de pe computer.

Incetarea prezentului acord nu va limita niciunul dintre drepturile sau caile de atac ale Stailer in justitie, in cazul incalcarii de catre dvs. (pe durata termenului prezentului acord) a oricareia dintre obligatiile dvs. in temeiul prezentului acord.

Notificare privind incalcarea drepturilor de autor

Daca sunteti un proprietar al drepturilor de autor sau un astfel de agent al proprietarului si credeti ca orice material de pe site-ul/aplicatia noastra constituie o incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati, prezentand urmatoarele informatii: (a) o semnatura fizica sau electronica a titularului drepturilor de autor sau a unei persoane autorizat sa actioneze in numele sau; (b) identificarea materialului despre care se pretinde ca incalca drepturile; (c)informatiile dvs. de contact, inclusiv adresa, numarul de telefon si un e-mail; (d) o declaratie a dvs. conform careia credeti cu buna credinta ca utilizarea materialului nu este autorizata de proprietarii drepturilor de autor; si (e) declaratia conform careia informatiile din notificare sunt corecte si, sub pedeapsa cu sperjur, sunteti autorizat sa actionati in numele proprietarului.

Limitare a raspunderii

Indiferent de orice daune pe care le-ati putea suporta, intreaga raspundere a Stailer si a oricaruia dintre furnizorii sai in temeiul oricarei prevederi a prezentului acord si a remediului dvs. exclusiv pentru toate cele mentionate anterior, se va limita la suma platita efectiv de dvs. pentru site-ul web/aplicatie.

In masura maxima permisa de legislatia aplicabila, in niciun caz Stailer sau furnizorii sai nu vor fi raspunzatori pentru niciun fel de daune speciale, accidentale, indirecte sau consecutive (inclusiv, dar fara a se limita la: daune pentru pierderea profitului, pentru pierderea datelor sau alte informatii, pentru intreruperea afacerii, pentru vatamari corporale, pentru pierderea vietii private rezultate din sau in orice mod legate de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul web/aplicatia, software-ul tertului si/sau hardware-ul tertului utilizat cu site-ul web/aplicatia, sau in legatura cu orice alta prevedere a prezentului acord), chiar daca Stailer sau orice furnizor a fost informat despre posibilitatea unor astfel de daune si chiar daca remedierea nu reuseste din scopul esential al acesteia.

Anulabilitate

In cazul in care, orice dispozitie a prezentului acord este considerata a fi inaplicabila sau invalida, aceasta prevedere va fi modificata si interpretata pentru a indeplini obiectivele unei astfel de prevederi in cea mai mare masura posibila in conformitate cu legislatia aplicabila, iar restul dispozitiilor vor continua in vigoare si efect. Acest acord, impreuna cu “Politica de confidentialitate” si orice alte notificari legale publicate de Stailer in cadrul “Servicii”, vor constitui intregul acord intre dvs. si Stailer cu privire la “Servicii”.

In cazul in care, o dispozitie a prezentului acord este considerata invalida de catre o instanta cu jurisdictie competenta, invaliditatea unei astfel de dispozitii nu va afecta valabilitatea celorlalte dispozitii ale prezentului acord, care vor ramane in vigoare si efect. Nicio renuntare la niciun termen al prezentului acord nu va fi considerata o renuntare ulterioara sau continua la acest termen sau la orice alt termen, iar nerespectarea vreunui drept sau dispozitie in temeiul prezentului acord nu va constitui o renuntare la acest drept sau dispozitie.

Dumneavoastra si Stailer sunteti de acord ca aceasta cauza de actiune rezultata din sau in legatura cu “Serviciile”, trebuie inceputa la cel putin un (1) an dupa petrecerea actiunii. Altfel, aceasta cauza de actiune devina nula permanent.

Renuntare

Cu exceptia celor prevazute in prezentul document, neexercitarea unui drept sau necesitatea indeplinirii unei obligatii in temeiul prezentului acord nu va afecta capacitatea unei parti de a exercita un astfel de drept sau, de a solicita o astfel de executare in orice moment ulterior si, nici renuntarea la o incalcare nu va constitui renuntarea la orice incalcare ulterioara.

Niciun esec de exercitare si nici o intarziere in exercitarea, de catre oricare dintre parti, a vreunui drept sau a oricarei competente in temeiul prezentului acord nu va functiona ca o renuntare la acel drept sau putere. Nici un exercitiu unic sau partial al vreunui drept sau putere in temeiul prezentului acord, nu va impiedica exercitarea in continuare a acelui drept sau a oricarui alt drept acordat aici. In cazul unui conflict intre prezentul acord si orice alt acord similar, oferit de alta entitate, vor ramane valabili si vor avea castig de cauza termenii prezentului acord.

Modificari la acest accord

Stailer isi rezerva dreptul, la discretia sa, de a modifica sau inlocui prezentul acord in orice moment. Daca o revizuire este importanta, vom furniza o notificare cu cel putin 30 de zile inainte de intrarea in vigoare a termenilor noi. Ce constituie o schimbare materiala va fi stabilit la discretia noastra exclusiva. Daca continuati sa accesati sau sa utilizati site-ul/aplicatia noastra dupa ce orice revizuire a intrat in vigoare, sunteti de acord sa respectati termenii revizuiti. Daca nu sunteti de acord cu noile conditii, nu mai sunteti autorizat sa utilizati Stailer.

Intregul acord

“Acordul” constituie intregul acord intre dvs. si Stailer cu privire la utilizarea site-ului/aplicatiei de catre dvs. si inlocuieste toate acordurile scrise sau orale anterioare si contemporane dintre dvs. si Stailer.

Actualizari ale termenilor nostri

Este posibil sa ne schimbam “Serviciul” si “politicile” si este posibil sa trebuiasca sa modificam acesti “Termeni”, astfel incat sa reflecte cu exactitate “Serviciul” si “politicile” noastre. Cu exceptia cazului in care legea impune altfel, va vom notifica (de exemplu, prin intermediul “Serviciului” nostru) inainte de a aduce modificari acestor “Termeni” si va vom oferi posibilitatea de a le examina inainte ca acestea sa intre in vigoare. Ulterior, daca veti continua sa utilizati “Serviciul”, veti fi obligati sa respectati “Termenii” actualizati. Daca nu veti dori sa fiti de acord cu acesti “Termeni”actualizati sau cu oricare altul, va veti putea sterge contul.

Proprietate intelectuala

Site-ul web/aplicatia si intregul sau continut, caracteristicile si functionalitatea (inclusiv, dar fara a se limita la toate informatiile, software-ul, textul, afisajele, imaginile, videoclipurile si sunetul, precum si proiectarea, selectia si aranjarea acestora) sunt detinute de Stailer, licentiatorii sai sau alti furnizori de astfel de materiale si sunt protejate de Romania si drepturile de autor internationale, marci comerciale, brevete, secret comercial si alte legi privind proprietatea intelectuala sau drepturile de proprietate. Materialul nu poate fi copiat, modificat, reprodus, descarcat sau distribuit in niciun fel, in totalitate sau partial, fara permisiunea prealabila scrisa a Stailer, cu exceptia cazului in care, este prevazut in mod expres in acesti “Termeni si Conditii”. Orice utilizare neautorizata a materialului este interzisa.

Trimiteri si confidentialitate

In cazul in care trimiteti sau postati idei, sugestii creative, modele, fotografii, informatii, reclame, date sau propuneri, inclusiv idei pentru produse, servicii, caracteristici, tehnologii sau promotii noi sau imbunatatite, sunteti de acord in mod expres ca aceste trimiteri vor fi tratate automat ca fiind neconfidentiale si fara drept de proprietate, devenind proprietate exclusiva a Stailer fara nicio compensatie sau credit pentru dvs.. Stailer si afiliatii sai nu vor avea nicio obligatie cu privire la aceste trimiteri sau postari si, pot folosi ideile continute in aceste trimiteri sau postari in orice scop, in orice mediu, in perpetuitate, inclusiv, dar fara a se limita la, dezvoltarea, fabricarea si comercializarea produselor si serviciilor folosind astfel de idei.

Promotii

Stailer poate, din cand in cand, sa includa concursuri, promotii, tombole sau alte activitati („Promotii”) care necesita trimiterea de materiale sau informatii care va privesc. Retineti ca toate promotiile pot fi guvernate de reguli separate care pot contine anumite cerinte de eligibilitate, cum ar fi restrictii privind varsta si locatia geografica. Sunteti responsabil sa cititi toate regulile promotiilor pentru a determina daca sunteti eligibil sau nu sa participati. Daca va inscrieti pentru orice promotie, sunteti de acord sa respectati toate regulile promotionale.

Erori dactilografice

Stailer nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care un serviciu este listat la un pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori dactilografice. Chestiunile ce tin de: anularea/reprogramarea programarilor, recalcularea pretului serviciilor prestate, despagubirea clientilor sau a profesionistilor, ce pot rezulta din erori dactilografice, vor fi rezolvate de cele doua parti implicate (cea care presteaza serviciul si cea care beneficiaza de serviciu) dupa cum considera acestea, fara implicatii pentru Stailer.

Diverse

Daca, din orice motiv, o instanta din jurisdictia competenta considera ca o prevedere sau o parte din acesti “Termeni si Conditii” nu este aplicabila, restul acestor “Termeni si Conditii” vor continua in vigoare. Orice renuntare la orice prevedere a acestor “Termeni si Conditii” va intra in vigoare numai daca este scrisa si semnata de un reprezentant autorizat al Stailer.

Disclaimer

Stailer nu ofera nicio garantie sau angajament si nu face nicio declaratie de orice fel ca site-ul web/aplicatia va indeplini cerintele dvs., va obtine rezultatele dorite, va fi compatibil sau va functiona cu orice alt software, sisteme sau servicii, va opera fara intrerupere sa indeplineasca orice standarde de performanta sau fiabilitate sau, sa nu aiba erori sau ca orice erori sau defecte pot/vor fi corectate.

In niciun caz, Stailer nu va fi raspunzator pentru niciun fel de daune speciale, directe, indirecte, incidentale sau orice daune, indiferent daca este vorba de o actiune contractuala, de neglijenta sau de alta cauza, rezultata din sau in legatura cu utilizarea “Serviciului” sau continutul “Serviciului”. Stailer isi rezerva dreptul de a face adaugiri, stergeri sau modificari ale continutului “Serviciului” in orice moment, fara notificare prealabila.

Serviciul Stailer si continutul sau sunt furnizate „ca atare” si „asa cum sunt disponibile” fara nicio garantie sau reprezentari de orice fel, fie ele expres sau implicite. Stailer este un distribuitor si nu un editor al continutului furnizat de terti; ca atare, Stailer nu exercita niciun control editorial asupra unui astfel de continut si nu ofera nicio garantie sau reprezentare cu privire la acuratetea, fiabilitatea sau moneda oricarei informatii, continut, serviciu furnizat sau accesibil prin intermediul Serviciului Stailer.

Fara a limita cele de mai sus, Stailer renunta in mod specific la toate garantiile si declaratiile din orice continut transmis pe/ in legatura cu “Serviciul” Stailer sau, pe site-uri care pot aparea ca linkuri pe “Serviciul” Stailer sau, in produsele furnizate ca parte sau altfel in conexiune cu “Serviciul” Stailer, incluzand fara limitare orice garantii de comercializare, adecvare pentru un anumit scop sau, nerespectarea drepturilor tertilor.

Nici un sfat oral sau informatii scrise date de Stailer sau de oricare dintre afiliatii, angajatii, ofiterii, directorii, agentii sau altii asemenea, nu vor crea garantii. Informatiile despre pret si disponibilitate pot fi modificate fara notificare prealabila.

Contacteaza-ne

Nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari.