×

×

×

Apus Studio

Apus Studio
Apus Studio
Apus Studio
Apus Studio
Apus Studio
Apus Studio
Apus Studio
Ambianta
Curatenie
Servicii
Filtreaza dupa serviciu
Filtreaza dupa rating
0
0
0
0
0

Adresa

Program

Deschis acum

Str. Apusului 75 , Bucuresti

Despre noi

Bună ziua și bun venit la salonul nostru de coafură! Suntem bucuroși că ați ales să ne vizitați pentru a vă îmbunătăți aspectul și a vă simți mai bine în pielea dumneavoastră.

La salonul nostru de coafură, oferim o gamă largă de servicii, inclusiv tăierea părului, vopsirea părului, coafarea, tratamente pentru păr și multe altele. Avem o echipă experimentată de stilisti care sunt pregătiți să vă ajute să obțineți coafura perfectă.

Ne străduim să vă oferim o experiență unică în fiecare vizită. Avem o atmosferă plăcută și relaxantă, iar personalul nostru prietenos și calificat este întotdeauna gata să vă ajute și să vă ofere sfaturi personalizate pentru a vă îmbunătăți aspectul.

De asemenea, folosim produse de înaltă calitate și tehnologie de ultimă generație pentru a vă asigura că veți ieși din salon cu o coafură minunată și sănătoasă. Suntem dedicați să vă oferim servicii excelente și să ne asigurăm că plecați de la noi mulțumiți și cu încredere în aspectul dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră și sperăm să vă vedem din nou în curând la salonul nostru de coafură!

User
Descriere de prezentare pentru clienti salon frizerie si manichiura femei
ChatGPT
Bună ziua și bun venit la salonul nostru de frizerie și manichiură! Suntem bucuroși că ați ales să ne vizitați pentru a vă îngriji aspectul și a vă simți mai bine în pielea dumneavoastră.

La salonul nostru, oferim o gamă largă de servicii de frizerie pentru femei, inclusiv tăierea, coafarea și vopsirea părului. Avem o echipă de frizeri talentați și experimentați care sunt pregătiți să vă ajute să obțineți coafura perfectă, indiferent de stilul sau lungimea părului dumneavoastră.

De asemenea, oferim servicii profesionale de manichiură și pedichiură, folosind cele mai noi tehnologii și produse de înaltă calitate pentru a vă îngriji unghiile și a vă oferi un aspect îngrijit și elegant. Indiferent dacă doriți o manichiură clasică, ojă semipermanentă sau unghii cu gel, suntem aici pentru a vă ajuta să vă obțineți manichiura perfectă.

La salonul nostru, vă veți bucura de o atmosferă relaxantă și confortabilă, iar personalul nostru calificat și amabil vă va oferi sfaturi personalizate pentru a vă ajuta să obțineți look-ul dorit.

Suntem dedicați să vă oferim servicii excelente și să ne asigurăm că plecați de la noi mulțumiți și cu încredere în aspectul dumneavoastră. Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră și sperăm să vă vedem din nou la salonul nostru de frizerie și manichiură!


 • Program

  Deschis acum

 • Azi 28, mai

  10:00 - 18:00

 • Luni 10:00 - 18:00
 • Marti 10:00 - 18:00
 • Miercuri 10:00 - 18:00
 • Joi 10:00 - 18:00
 • Vineri 10:00 - 18:00
 • Sambata 10:00 - 15:00
 • Duminica

  Inchis

0 Servicii

0 lei

Alege ora

Programare cu AI x

Programare cu AI