×

×

×

Luxette Beauty

Amalia C
Amalia C

Nu exista recenzii

Manichiura & Pedichiura
Manichiura constructie gel
140 lei
Manichiura constructie slim
150 lei
Ambianta
Curatenie
Servicii
Filtreaza dupa serviciu
Filtreaza dupa rating
0
0
0
0
0

Adresa

Program

Deschis acum

Str. Brassai Sámuel 10 , Cluj-Napoca

Despre noi

Bine ați venit la Luxette Beauty!

La Luxette Beauty, ne dedicăm să oferim clienților noștri o experiență de manichiură de neuitat, combinând tehnici tradiționale și moderne într-un mediu relaxant și profesional. Salonul nostru este condus de un nail trainer certificat cu o vastă experiență și pasiune pentru arta unghiilor, asigurându-ne că fiecare serviciu oferit este la cele mai înalte standarde de calitate și precizie.

Serviciile Noastre:

Manichiură Clasică
Perfectă pentru cei care preferă un look elegant și îngrijit, manichiura clasică include curățarea și formarea unghiilor, îngrijirea cuticulelor și aplicarea unui lac de unghii ales de tine. Este o alegere ideală pentru întreținerea zilnică și pentru a păstra unghiile sănătoase și frumoase.

Manichiură cu Tehnica Rusească
Pentru cei care doresc o manichiură impecabilă și de lungă durată, tehnica rusească este alegerea ideală. Aceasta implică o pregătire minuțioasă a unghiei și cuticulelor, asigurând o aplicare perfectă a gelului sau a acrilului. Rezultatul este o manichiură precisă și durabilă, cu un aspect natural și elegant.

Extreme Slim
Dacă ești în căutarea unui stil unic și sofisticat, manichiura Extreme Slim este ceea ce cauți. Aceasta tehnică implică unghiile foarte subțiri și alungite, oferind un look deosebit de rafinat și modern. Este perfectă pentru ocazii speciale sau pentru a face o impresie de neuitat.

De ce să ne alegi pe noi?
Expertiză: Cu o experiență vastă în domeniu, nail trainer-ul nostru îți va oferi servicii de înaltă calitate, personalizate pentru nevoile tale.
Calitate: Folosim doar produse de top pentru a asigura unghii sănătoase și durabile.
Inovație: Rămânem mereu la curent cu ultimele tendințe și tehnici în manichiură, oferindu-ți cele mai noi și sofisticate servicii.
Confort: Salonul nostru este un spațiu primitor și relaxant, unde te poți destinde și te poți bucura de o experiență de răsfăț.
Programează-te acum!

Vino să experimentezi diferența la Luxette Beauty.

 • Program

  Deschis acum

 • Azi 12, iunie

  09:00 - 21:00

 • Luni 09:00 - 21:00
 • Marti 09:00 - 21:00
 • Miercuri 09:00 - 21:00
 • Joi 09:00 - 21:00
 • Vineri 09:00 - 19:30
 • Sambata 09:00 - 14:00
 • Duminica

  Inchis

0 Servicii

0 lei

Alege ora

Programare cu AI x

Programare cu AI