×

×

×

La Beaute de Sefora

La Beaute de Sefora
La Beaute de Sefora
La Beaute de Sefora
La Beaute de Sefora
La Beaute de Sefora
La Beaute de Sefora
La Beaute de Sefora
La Beaute de Sefora
Ambianta
Curatenie
Servicii
Filtreaza dupa serviciu
Filtreaza dupa rating
0
0
0
0
0

Adresa

Program

Inchis acum

Str. Soporului 8A , Cluj-Napoca

Despre noi

Salonul La Beauté de Sefora - Eleganță și Rafinament la Superlativ

Bine ați venit La Beauté de Sefora, locul unde frumusețea capătă o nouă dimensiune și unde fiecare vizită se transformă într-o experiență memorabilă. Situat într-o locație superbă, salonul nostru combină atmosfera rafinată cu servicii de coafor și frizerie de cea mai înaltă calitate.

Atmosferă de Vis

Salonul nostru vă întâmpină cu un decor elegant și modern, gândit pentru a oferi confort și relaxare. Fiecare detaliu, de la iluminarea delicată la mobilierul de lux, a fost ales cu grijă pentru a crea o ambianță primitoare și plină de stil. Veți simți imediat că pășiți într-un loc special, unde sunteți prioritatea noastră absolută.

Servicii de Top

Echipa noastră de stiliști profesioniști este dedicată să vă ofere cele mai bune servicii de coafor și frizerie. Indiferent dacă doriți o tunsoare clasică, o coafură modernă sau o schimbare completă de look, suntem aici pentru a transforma dorințele dumneavoastră în realitate. Folosim produse de înaltă calitate și tehnici avansate pentru a vă asigura că părul dumneavoastră va arăta și se va simți fabulos.

Experiență Personalizată

La Beauté de Sefora credem că fiecare client este unic. De aceea, oferim consultări personalizate pentru a înțelege nevoile și preferințele fiecăruia. Fie că aveți nevoie de un tratament special pentru păr, o culoare vibrantă sau o tunsoare adaptată stilului dumneavoastră de viață, suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate.

Programare Ușoară

Înțelegem cât de prețios este timpul dumneavoastră. De aceea, oferim posibilitatea de a face programări online , pentru a vă bucura de o experiență fără stres și pe deplin satisfăcătoare.

Vă Așteptăm cu Drag

Permiteți-ne să vă răsfățăm și să vă oferim o transformare spectaculoasă la Perfect Hair & Style. Vizitați-ne pentru a descoperi un loc unde frumusețea și eleganța se întâlnesc într-o locație de vis.

La Beauté de Sefora - Eleganță și rafinament în fiecare detaliu.

 • Program

  Inchis acum

 • Azi 20, iulie

  Inchis

 • Luni 09:00 - 17:00
 • Marti 09:00 - 17:00
 • Miercuri 09:00 - 17:00
 • Joi 09:00 - 17:00
 • Vineri 09:00 - 17:00
 • Sambata

  Inchis

 • Duminica

  Inchis

0 Servicii

0 lei

Alege ora
Programare cu AI