×

×

×

Profil

Adelina Leonte
Adelina Leonte

Despre mine

Terapia Cranio-Sacrală este o terapie blândă care are că scop intensificarea activității sistemului craniosacral, adică locul în care creierul și măduva spinării funcționează.

Terapia CranioSacrală este o metodă de evaluare și corecție care stimulează procesul natural al corpului de auto-corectare și auto-vindecare și mecanismul individual de însănătoșire naturală și disipare a efectelor negative.

Folosind o atingere blândă, terapeutul eliberează restricțiile din sistemul craniosacral, ceea ce duce la îmbunătățirea funcționării sistemului nervos central.

În timp ce clientul se află întins pe masa de tratament, complet îmbrăcat în haine lejere, terapeutul, cu o atingere ușoară, monitorizează ritmul craniosacral și prin tehnici delicate de manipulare facilitează eliminarea restricțiilor și a dezechilibrelor.

mai multe

Portofoliu (1)

  • Masaj de relaxare made by Adelina Leonte - from Stailer
Vezi toate pozele

Recenzii (2)

Mirela Acum 2 luni
Masaj de relaxare

A fost grozav de bine si relaxant, si abia astept urmatoarea sedinta. Adelina iubeste ceea ce face si simte ceea ce ai nevoie.

Elena Acum 2 luni
Masaj de relaxare

Adelina face minuni . Pe langa faptul ca dupa terapie ma relaxeaza, datorita ei am reusit sa imi rezolv anumite traume din copilarie, am inceput sa am ovulatie si mi s -a oprit caderea parului , asta s-a observat imediat dupa cateva sedinte. O recomand din suflet ! E calda si primitoare!