×

×

×

Profil

Amalia Moldovan

Amalia Moldovan

En Vogue Beauty

Despre mine

Numele meu este Amalia, si sunt pasionata de arta esteticului.
Consider că femeia reprezintă cea mai frumoasă pânză, pe care se pot realiza adevărate opere de artă.Din acest motiv, si pentru a putea atinge culmile perfecțiunii, am urmat numeroase scoli/cursuri de(micropigmentare sprancene, laminare gene/sprâncene, stilizat sprâncene. Dar asta nu înseamnă că aventura mea în lumea frumosului a atins apogeul, dimpotrivă. Mă aflu mereu într un proces de dezvoltare și perfecționare, pentru a putea oferi clientelor cea mai buna experiență. Vă aștept cu inima deschisă, si vă mulțumesc pentru încrederea acordată!

mai multe

Portofoliu (9)

  • Micropigmentare sprancene made by Amalia Moldovan - from Stailer
  • Micropigmentare sprancene made by Amalia Moldovan - from Stailer
  • Micropigmentare sprancene made by Amalia Moldovan - from Stailer
  • Pensat made by Amalia Moldovan - from Stailer
Vezi toate pozele

Recenzii (31)

Cristina Acum 5 luni
Pachet laminare gene si sprancene

Recomand cu mare drag. O persoana minunata, cea mai frumoasa experiența și am plecat cu niște gene și sprâncene superbe. Amalia este un profesionist desăvârșit.

Alexandra Cristina Acum 6 luni
Pensat simplu

A fost prima dată când am mers la Amalia și pot spune că nu regret nici un minut că am ales-o pe ea, este o adevărată artistă, pune mult suflet în ceea ce face și se vede pe chipul ei cât de mult îi place asta și de aici rezultă zâmbetul fiecărei cliente mulțumite. O recomand cu toată încrederea și de abia aștept următoarea porție de relaxare!

Adriana Acum 6 luni
Micropigmentare sprancene

Recomand cu tot dragul foarte frumos face , o răbdare foarte mare și o fata super de treaba recomand 🙏

Bianca Acum 7 luni
Pensat simplu

Cand faci ceva cu pasiune se vede si rezultatele sunt pe masura, faine. A inteles imediat cam ce imi doresc (am mers pentru prima data la ea) si rezultatul a fost conform asteptarilor mele.

Nadina Acum 7 luni
Pensat simplu si Vopsit

Amalia este o fată superbă cu un talent inimaginabil și cu o pasiune care rar se mai găsește în ziua de azi! O recomand cu încredere pentru că face o muncă superbă și nu ai cum să pleci nemulțumită de la ea! ❤️

Programeaza-te