×

×

×

Profil

Andreea Letiția   Bădulescu

Andreea Letiția Bădulescu

Body Line Beauty Clinique

Despre mine

Salutare! Sunt hairstylistul tău și mă numesc Letitia Andreea Bădulescu. Îmi place să cred că sunt un fel de magician al părului, pregătită să-ți transforme visurile în realitate. Așadar, hai să îți spun câteva lucruri despre mine: să fii hairstylist nu este doar o meserie, pentru mine este o PASIUNE. Mă inspiră frumusețea și mă fascinează tot ceea ce ține de îngrijirea părului. Misiunea mea este să-ți aduc zâmbetul pe buze și să te fac să te simți minunat/ă cu propriul tău păr.
În calitate de profesionist, mă străduiesc să ofer servicii personalizate și la modă, pentru a evidenția frumusețea ta naturală și stilul tău personal. Mă concentrez pe detalii și îmi plac provocările, pentru că știu că acolo se află magia.
La mine vei găsi un spațiu prietenos și relaxant, unde te vei simți ca acasă. Vreau să-ți ofer o experiență plăcută și memorabilă, așa că nu vei primi doar o tunsoare sau un styling, vei primi o îmbrățișare de încredere și profesionalism.
Utilizez doar produse profesionale de cea mai înaltă calitate, deoarece cred că merită să ai parte de cele mai bune tratamente pentru părul tău. Indiferent dacă dorești o schimbare completă de look sau pur și simplu să-ți menții stilul actual, eu sunt aici pentru a te ajuta să obții rezultatele dorite.
Așadar, te aștept cu drag în salonul Body Line din Brașov, unde vom începe această călătorie a frumuseții împreună! Vino să-ți punem în valoare părul și să-ți dăruim încrederea de a te simți minunat/ă în propria piele. Hai să facem magie!

mai multe

Portofoliu (15)

  • Coafat de zi din perie made by Andreea Letiția   Bădulescu - from Stailer
  • Tuns barbati si Tuns barba made by Andreea Letiția   Bădulescu - from Stailer
  • Coafat tehnici speciale made by Andreea Letiția   Bădulescu - from Stailer
  • Pachet nuantare made by Andreea Letiția   Bădulescu - from Stailer

Vezi toate pozele

Recenzii (9)

Filtreaza dupa serviciu
Filtreaza dupa rating
0
0
0
0
0
Programeaza-te