×

×

×

Profil

Ioana Cristiana  Taus

Ioana Cristiana Taus

Magnifique by Cristiana Taus

Despre mine

Eu sunt Ioana Cristiana Taus, sunt fondatoarea salonului Magnifique by Cristiana Taus si Make-up Artist de 7 ani.
In tot acest timp am participat la cursuri si masterclass-uri de perfectionare a tehnicilor de machiaj, am practicat cat am putut de mult si am încercat sa multumesc fiecare clienta.
Imi place sa machiez de mică, imi plac culorile, pigmentii si increderea in sine pe care o simtitm cu toate cand ne uitam in oglinda dupa o sesiune de machiaj.
Ador machiajele grafice, cu eyeliner si glitter, dar realizez cu mult drag si machiaje naturale însoțite de genutele tip smocuri din par natural.
Iar pentru că "Frumusețea este o scrisoare de recomandare pe care natura o dă favoriților ei" (Voltaire)  am decis ca este momentul sa imi  dezvolt latura estetică si pe alte domenii conexe astfel încât să creez cât mai multă frumusețe în jurul nostru.
Asadar, cu forte si informații proaspete asociate cu mult entuziasm va pot oferii si serviciile mele de Pensat (stilizare si corectare formă), Laminare Gene și Sprâncene.
Va astept cu mai multe informatii, cu o atmosfera "glam & friendly" si bineînțeles cu cele mai atent oferite servicii de infrumusetare, la noul nostru salon Magnifique by Cristiana Taus situat pe str Tampei nr 8 in cartierul Racadau.

mai multe

Portofoliu (64)

  • Machiaj evenimente made by Ioana Cristiana  Taus - from Stailer
  • Machiaj evenimente made by Ioana Cristiana  Taus - from Stailer
  • Stilizare sprancene made by Ioana Cristiana  Taus - from Stailer
  • Machiaj evenimente made by Ioana Cristiana  Taus - from Stailer

Vezi toate pozele

Recenzii (43)

Filtreaza dupa serviciu
Filtreaza dupa rating
0
0
0
0
0
Programeaza-te