×

×

×

Profil

Despre mine

Terapeut cu o experienta de peste 5 ani, posesoare a numeroase cursuri de specialitate si cu o vechime de peste 4 ani intr-un centru de recuperare medicala, avand la activ, rezultate remarcabile in ceea ce priveste starea de sanatate a pacientilor, vin in ajutorul vostru (mai ales a femeilor), cu un nou tip de serviciu, pe partea de remodelare corporala. Va asteptam cu caldura, sa ne vizitati!

mai multe

Portofoliu (1)

  • Drenaj limfatic manual made by Maria Crihan - from Stailer
Vezi toate pozele

Recenzii (17)

Adelina Acum 2 luni
Masaj spate si masaj cervical

Alexandra Acum 3 luni
Drenaj limfatic manual

O recomand cu mare încredere pe Maria! Este foarte profesionista și pasionată de ceea ce face. In timpul drenajului limfatic mi-a explicat foarte bine de ce face anumite mișcări și cum funcționează sistemul limfatic, ceea ce mi-a dat și mai multă încredere în eficiența tratamentului. Voi reveni cu drag!

Marina Acum 3 luni
Masaj Combinat - relaxare si anticelulitic

Maria este o profesionista! O recomand cu multa încredere.

Lyna Acum 3 luni
Masaj terapeutic si Deep tissue, Masaj facial si capilar

Mi-a plăcut masajul, a fost foarte profesionistă și meticuloasă și a aplicat explică bine conceptul și te pune în largul tău. Voi reveni foarte curând

Diana Acum 5 luni
Terapia Cupping - ventuze

O recomand pe Maria ca fiind cea mai buna deoarece am avut parte de cea mai relaxanta si placuta sedinta de masaj de pana acum. Locul in care se realizeaza masajul este superb amenajat si te indeamna sa te relaxezi din primele clipe cand ajungi inauntrul camerei ei. Are mainile de aur si reuseste chiar dupa prima sedinta de masaj sa se vada rezultate.

Programeaza-te