×

×

×

Profil

Bogdan Brownlow
Bogdan Brownlow
Beauty Embassy

Recenzii (7)

Lorena Acum 5 luni
Pachet tuns

Lorena Acum 5 luni
Schimbare de look

Bogdan e un stilist super bun. Am ajuns la el pe tru că voiam o schimbare și mi-a găsit el o tunsoare și o culoare care mi se potrivește mănușă. Ce m-a impresionat super tare a fost faptul că a încercat diferite tehnici pentru a-mi fi și mie ușor să întrețin acea coafură după.

Irina Acum 5 luni
Vopsit radacina si nuanțat lungimi

O experienta pe care sigur am sa o repet! Atmosfera faina, rezultat superb, iar Bogdan a fost super profi si mi-a oferit boostul de self confidence de care aveam nevoie cu transformarea asta! 10/10 recomand

Crina Acum 5 luni
Beach waves

Bogdan este visul oricărei fete care tine la fel de mult ca mine la parul ei. Super friendly, asculta ceea ce îți dorești, îți dă sugestii și te ajută sa iei cea mai buna decizie. Am ieșit de acolo cu vârfurile tăiate frumos(exact cât de puțin am vrut😂),niste bucle absolut superbe,un par hidratat și frumos mirositor. 100% ce mi-am dorit. Recomand cu mare incredere.

Teodora Acum 5 luni
Signature Blowdry

Foarte profesional si frumos! Serviciile oferite de Bogdan au fost minunate, parul meu aratand superb la finalizare. Procedura a fost realizata cu foarte mare atentie si grija, de asemenea si timpul a trecut rapid si placut. Recomand cu mare incredere si sinceritate!

Programeaza-te