×

×

×

Profil

Despre mine

Cu un record dovedit de activitate profesională în machiaj comercial, de modă și frumusețe, Ciftci Elena este întotdeauna la mare căutare pentru misiuni de machiaj în publicitate, editoriale, videoclipuri muzicale, precum și TV și film. Fie că este vorba de o campanie de marcă sau de machiaj pentru apariția unei celebrități pe covorul roșu, Elena Ciftci are experiența și expertiza pentru a oferi rezultate de calitate în timp util.

Elena Ciftci este o artistă în beauty din România , cu peste 11 ani de experiență și o reputație binecunoscută pentru furnizarea celor mai bune servicii din profesia ei.

Portofoliul de muncă al artistului și istoricul impresionant al clienților este o dovadă a profesionalismului muncii sale. Ea demonstrează în mod clar nivelul de calificare și calitatea muncii sale oferite unei varietăți de clienți, mărci și corporații de profil înalt de renume mondial la nivel internațional, profesând 4 ani și in Londra oferind cursuri și servicii profesionale!

Clienții de top ai Academiei / Salon includ: Valentina Borcea, Nasrin Ameri, Bianca Dragușanu, Crina Matei, Elena Basescu, Gabriela Szabo, etc.

Lucrările de modă și machiaj editorial ale Elenei au fost publicate în reviste tipărite și online din România, Ok! Magazine, Harper’s Bazaar, Elle Beauty, Celebritatea, Luxury Magazine, Ghidul Miresei, etc.

Apariții în presa și televiziune : Kanal D , Prima TV , Pro TV , B1 TV , Național TV , Antena 1, Antena Stars și Antena 3.

Elena Ciftci poate oferi, de asemenea, o echipă de artiști specialiști în machiaj cu experiență pentru spectacole în culise și evenimente la scară largă, inclusiv oferirea oricăror servicii de coafură sau manichiură care ar putea fi, de asemenea, necesare.

mai multe

Portofoliu (7)

  • Machiaj de seara made by Ciftci  Elena - from Stailer
  • Machiaj de mireasa made by Ciftci  Elena - from Stailer
  • Machiaj de seara made by Ciftci  Elena - from Stailer
  • Machiaj evenimente made by Ciftci  Elena - from Stailer
Vezi toate pozele
Programeaza-te