×

×

×

Profil

THE Barber Shop The Office

THE Barber Shop The Office

The Barber Shop

Despre mine

După cum probabil știți din cărți sau din filme, în vremurile de odinioară, frizeriile erau adevăratele centre de presă ale vremii, iar frizerii cei mai buni prieteni. Ei jucau în societate rolul de psihologi, de duhovnici, de confidenți, de comedianți, de tot ceea ce le cerea clientul. Client care astepta mult la coada. Iar alegerea bărbierului sau a frizerului constituia o adevărată artă.
Noi am dus conceptul de frizerie la alt nivel. The Barber Shop vine cu o tema urbana, pentru barbatul adevarat cu un anumit statut; adevaratul gentleman.
Barba rămâne un simbol al masculinităţii, forţei, maturităţii şi înţelepciunii. Comuniştii au interzis-o fiindcă o asociau cu imaginea burghezului. După Revoluţie, domnii au început să aibă mai mult grijă de ei. O barbă mare şi deasă e şi un semn de sănătate
În antichitate, în misteriosul Egipt, o faţă îngrijită, curată şi bărbierită era sinonimă cu eleganţa. Egiptenii au fost printre primii care şi-au bărbierit părul facial folosind bucăţi de cupru şlefuit sau bronz.

Grecii vedeau în barbă semn al masculinităţii, iar cei care nu o purtau erau percepuţi ca lipsiţi de onoare

Noi cei de la The Barber Shop nu punem etichete si nu judecăm dupa lungimea bărbii sau stilul tunsorii. Noi suntem în pernamența la dispoziția clienților. Programul nostru este conceput să vină în întampinarea bărbatului urban al secolului 21. Specialiștii noștrii sunt cu adevarați profesioniști și vor încerca sa fie atât o companie plăcută pentru cel din scaun cat și suficient de operativi ca să nu incurce programul încarcat al bărbatului adevarat din secolul 21.
The Barber Shop este un face-lift. Îmbină frizeria traditională, masculină cu nevoile actuale de igienă, distanțare și nu in ultimul rând disponibilitate

mai multe

Recenzii (12)

Filtreaza dupa serviciu
Filtreaza dupa rating
0
0
0
0
0
Programeaza-te