×

×

×

Profil

Studio by Anibelle

Studio by Anibelle

Allure Esthetics

Despre mine

Numele meu este Any si activez in domeniul beauty de 5 ani, adaugand noi servicii si imbunatatiri la cele deja existente. Iubesc ceea ce fac si mai ales, cand vad fericirea pe fata clientei, la sfarsitul programarii. Consider ca machiajul si coafurile sunt o arta. Poti sa creezi absolut orice, fara limita. Imi place sa dau frau liber imaginatiei. Nimic nu este gresit cand ai un rezultat excelent. Cand vorbim de manichiura, lucrurile se schimba putin, deoarece aici trebuie respectate niste criterii pentru a nu produce daune unghiei. Dar la colorarea unghiilor, revenim iar, la arta.

Sa nu uitam ca fiecare dintre noi avem propriile gusturi, iar eu sunt aici pentru a ma adapta fiecarei cliente si fiecarui stil, in parte.Studio by Anibelle te invita sa te rasfeti asa cum meriti, prin serviciile oferite mai jos plus alte numeroase servicii de care puteti beneficia din momentul pasirii in incinta noastra.

Secretul frumuseții eterne și a delicateții feminine se află în salonul nostru, care este situat in centrul orasului Iasi.

Aici beneficiezi de servicii de inalta calitate, de o atmosfera relaxanta si de o primire calduroasa. Si nu in ultimul rand, vor fi numeroase promotii si oferte, pe care nu le veti putea rata!

Îţi doresc să nu uiţi de tine, să nu uiţi de frumuseţea ta! Permite-ţi, din când în când, câte un răsfăţ feminin binemeritat,pentru ca meriti!
Bine ati venit in noul vostru camin!

Make-up

Cursuri de automachiaj

Cursuri de perfectionare machiaj

Manichiura

Coafuri

Vopsit

Pensat

Impletituri

mai multe

Portofoliu (120)

  • Pachet coafat de zi made by Studio by Anibelle  - from Stailer
  • Protectie pe unghia naturala made by Studio by Anibelle  - from Stailer
  • Machiaj evenimente made by Studio by Anibelle  - from Stailer
  • Protectie pe unghia naturala made by Studio by Anibelle  - from Stailer
Vezi toate pozele

Recenzii (138)

Doina Acum 11 ore
Machiaj evenimente

Dora Acum 11 ore
Machiaj eveniment si coafat bucle

Din pacate sunt limitata de aplicatie doar la 5 stele. Any merita de 1000 de ori mai multe stele, din absolut toate punctele de vedere. Felicitari pentru rabdarea,profesionalismul,dragostea de care dai dovada in munca ta. Tot respectul!

Georgeta Acum 20 ore
Machiaj evenimente

Ana Andreea Acum o zi
Machiaj eveniment si coafat bucle

Totul a iesit extraordinar de frumos!

Roxanna Acum 3 zile
Protectie pe unghia naturala

Impecabil lucrat! Am invatat foarte multe lucruri de la dra Any. Recomand 💯

Programeaza-te