×

×

×

Profil

Mihail Kozhukhar

Mihail Kozhukhar

Headline Studio & Academy

Despre mine

Mihail Kozhukhar, o prezență remarcabilă în lumea coafurii, aduce cu el o pasiune palpabilă și o expertiză vastă de peste 30 de ani în domeniu. Nu este doar un hairstylist, ci un adevărat artist în arta transformării și îmbunătățirii aspectului personal.
Cu titlul de Campion Ucrainean și statutul de membru onorific în echipa prestigioasă INTERCOIFFURE MONDIAL, Mihail se bucură de recunoaștere la nivel mondial pentru creativitatea sa excepțională și abilitatea de a crea imagini unice, personalizate pentru fiecare client.
În calitate de proprietar al unui salon în pitorescul Odesa din sudul Ucrainei, Mihail a creat un spațiu primitor și rafinat. Aici, clienții nu doar că se bucură de servicii de înaltă calitate, dar simt și că sunt primiți într-un mediu unde eleganța se întâlnește cu confortul.
Mihail își împărtășește cu pasiune cunoștințele și experiența cu viitorii stiliști de păr, ghidându-i către excelență într-o industrie în continuă evoluție. El nu vede doar părul ca pe un material de lucru, ci ca pe o formă de artă care reflectă expresii individuale și emoții.

Misiunea lui Mihail se extinde dincolo de simpla estetică - el explorează conexiunea dintre frumusețe și armonie, funcționând nu doar ca un creator de imagini inovatoare, ci și ca un psiholog al părului. El înțelege că coafura nu este doar o artă vizuală, ci și o modalitate de a exprima și revitaliza interiorul fiecărui client.
Va invitam sa va bucurati de o experienta autentica si deplin adaptata nevoilor dumneavoastra!
mai multe

Portofoliu (4)

  • Schimbare de look - par scurt made by Mihail Kozhukhar  - from Stailer
  • Schimbare de look - par scurt made by Mihail Kozhukhar  - from Stailer
  • Decolorare radacina si nuantare - par scurt made by Mihail Kozhukhar  - from Stailer
  • Vopsit suvite in folie - par lung made by Mihail Kozhukhar  - from Stailer

Vezi toate pozele

Programeaza-te