×

×

×

Profil

Adriana Nagy

Adriana Nagy

Salon Silky Touch

Despre mine

Salut! Sunt o coafeză dedicată și cu experiență de 26 Sunt pe deplin pregătită să vă ajut să vă atingeți obiectivele de frumusețe privind trasaturile fizice și matricea culorilor.

Experiența mea de lungă durată și expertiza mea mă motivează să ofer servicii de înaltă calitate pentru fiecare client din scaunul meu. Îmi place să mă asigur că fiecare client se simte răsfățat și bine îngrijit și pregătit să iasă din salon cu un zâmbet pe față și încrederea crescută în sine.

Folosesc produse de cea mai bună calitate pentru a vă oferi cele mai bune opțiuni pentru părul dvs. și pentru a vă ajuta să îmbunătățiți sănătatea și aspectul părului dvs. Îmi place să fiu în pas cu ultimele tendințe și moduri din lumea frumuseții, astfel încât să fiți sigură că voi fi mereu pregătită să vă ofer ultimele și cele mai inovatoare tehnici de coafură.

Venind la salonul nostru veți primi tratamente personalizate și personalizate care vă vor surprinde și vor depăși așteptările dvs. Este o onoare să vă fiu coafeză și să vă ajut să vă simțiți și să arătați cât mai bine.

mai multe

Portofoliu (26)

  • Coafat de ocazie - par lung made by Adriana Nagy - from Stailer
  • Permanent made by Adriana Nagy - from Stailer
  • Vopsit Suvite made by Adriana Nagy - from Stailer
  • Vopsit - par lung made by Adriana Nagy - from Stailer

Vezi toate pozele

Recenzii (56)

Filtreaza dupa serviciu
Filtreaza dupa rating
0
0
0
0
0
Programeaza-te