×

×

×

Profil

Bogdan Catargiu

Bogdan Catargiu

Iluminatti Concept

Despre mine

Numele meu este Bogdan, si am placerea sa te indrum atunci cand ne calci pragul solonului! Am inventat iluminatti din dorinta de a oferi tuturor o experienta unica, aparte, un sentiment special de grija de sine atunci cand merg la frizerie, la salonul de infrumustare.

De mai bine de 8 ani in acest domeniu am inteles ca legatura intre client si stilist este una sensibila ce trebuie sa se bazeze in primul rand pe incredere, responsabilitate si nu in ultimul rand pe un deosebit profesionalism.

Iluminatti este salonul de infrumusetare care iti va raspunde mereu exigentelor tale si care te va ajuta sa te simti perfect in propria piele. Nu mergem pe idei preconcepute si credem cu tarie ca munca noastra iti poate influenta doar in mod pozitiv starea de spirit – defapt asta ne si dorim, sa iti aducem zambetul pe buze si sa te simiti bine si multumit ori de cate ori treci pe la noi!

Iluminatti inseamna curajul de a intra in competitie si angajamentul de a ramane tenace in atingerea scopului.

Scopul nostru este sa iti oferim o experienta unica, menita sa se diferentieze prin personalizarea 100% a serviciilor, atentia la detalii, pe fundalul profesionalismului si al unei igiene desavarsite.

mai multe

Portofoliu (12)

  • Tuns premium made by Bogdan Catargiu - from Stailer
  • Tuns barbati si Aranjat barba made by Bogdan Catargiu - from Stailer
  • Tuns barbati si Aranjat barba made by Bogdan Catargiu - from Stailer
  • Tuns made by Bogdan Catargiu - from Stailer

Vezi toate pozele

Recenzii (609)

Filtreaza dupa serviciu
Filtreaza dupa rating
0
0
0
0
0
Programeaza-te