×

×

×

Profil

Rona Both

Rona Both

MasterCut

Despre mine

Daca esti in cautarea unei schimbari dar nu stii exact ce vrei eu te pot ajuta !
Fie ca vrei doar o tunsoare sau un pachet complet de vopsit si tuns, eu sunt aici pentru nevoia ta.
Cand doresti sa faci o schimbare de culoare, asigura-te ca esti in locul potrivit ! Pana la rezultatul final, exista 3 pasi foarte importanti atunci cand alegi sa iti schimbi culoarea prului:
1. Culoare initiala a parului si culoarea la care doresti sa ajungi( exista culori care nu se pot obtine dupa prima vizita la salon, si asta nu pentru ca este imposibil ci pentru ca stilistii tin la sanatatea parului si nu doresc sa il degradeze, de aceea anumite culori se fac treptat )
2. Fizionomia feței si tipul de tunsoare ( chiar daca poate nu ai mai auzit asta, fizionomia fetei este foarte importanta atunci cand alegi o culore, la fel si tipul de tunsoare) toate acestea se discuta in momentul in care se face diagnoza parului .
3. Cum iti ingrijesti parul acasa ( culoarea trebuie mentinuta si acasa, produsele pe care le folosesti dupa o schimbare de culoare sunt foarte importante, poate multe dintre voi ati observat ca dupa o saptamana culoarea din par a inceput sa se piarda sau in cazul blondului sa de ingalbeneasca si ati spus, nu a fost buna vopseaua, ei bine vopseaua poate sa fie cea mai ieftina sau cea mai scumpa, daca nu este folosit samponul adegvat pentru par vopsit ea va iesit treptat din par dupa cateva splari, este important sa folosesti produsele potrivite pentru a mentine parul frumos si sanatos )

Va astept cu drag la salon sa ne cunoastem !

mai multe

Portofoliu (14)

  • Balayage - par lung made by Rona Both - from Stailer
  • Coafat de zi - par lung made by Rona Both - from Stailer
  • Coafat de zi - par lung made by Rona Both - from Stailer
  • Coafat de zi - par lung made by Rona Both - from Stailer
Vezi toate pozele

Recenzii (114)

Filtreaza dupa serviciu
Filtreaza dupa rating
0
0
0
0
0
Programeaza-te