×

×

×

Profil

Despre mine

Ca artistă pasionată de machiaj cu o experiență de șapte ani în lumea frumuseții, sunt mândră să spun că am dezvoltat o carieră solidă în domeniul machiajului și că ofer cele mai înalte standarde de calitate.
Cu o pasiune inflacărată pentru frumusețe și artă, am ajuns să devin un nume de încredere în industria frumuseții. Experiența mea în machiaj m-a ajutat să înțeleg profunzimile și complexitățile acestui domeniu, iar clientele mele se pot baza întotdeauna pe mine pentru a le scoate în evidență frumusețea naturală și a le crea look-uri uimitoare.
Unul dintre domeniile mele de specializare este și micropigmentarea și stilizarea sprâncenelor. Cu o atenție deosebită la detalii și abilități excepționale, pot transforma sprâncenele și buzele în adevărate opere de artă, oferind o soluție semipermanentă care subliniază frumusețea și expresia feței.
La Roxana Irimia Concept Salon, mă asigur mereu că fiecare clientă primește servicii personalizate și adaptate nevoilor și dorințelor lor unice. Fie că sunteți în căutarea unui machiaj pentru o ocazie specială sau doriți să vă evidențiați trăsăturile faciale cu ajutorul micropigmentării, vă aștept cu drag să vă ajut să vă simțiți mai frumoase și încrezătoare în propria piele.
Cu pasiunea și experiența necesare pentru a vă ajuta să străluciți, vă invit să mă cunoașteți la Roxana Irimia Concept Salon. Aici, veți descoperi că frumusețea este o artă, iar eu sunt gata mereu să o pun în valoare la cel mai înalt nivel de calitate.mai multe

Portofoliu (46)

  • Machiaj de seara made by Roxana Irimia - from Stailer
  • Micropigmentare made by Roxana Irimia - from Stailer
  • Machiaj de seara made by Roxana Irimia - from Stailer
  • Machiaj de seara made by Roxana Irimia - from Stailer

Vezi toate pozele

Recenzii (16)

Filtreaza dupa serviciu
Filtreaza dupa rating
0
0
0
0
0
Programeaza-te