Terapeut Sabau Andreea

Nu exista recenzii

Str. Buna Ziua 41B , Cluj-Napoca - Indicatii de orientare

Servicii

Andreea Sabau

Electrostimulare corporala

Femei • 50min

150 lei

Masaj Fohow

Femei • 55min

200 lei

Bio Energi Masaj Fohow

Activarea sistemului imunitar,
Eliminarea oboselii,
Efecte de purificare si detoxifiere, Îmbunătățirea circulației sângelui,
Efecte analgezice și antiinflamatoare, Reglarea sistemului digestiv


Masaj facial

Femei • 1h

150 lei

Lifting Facial Natural

Ai un eveniment important in viata ta?

Te pot ajuta sa avanseze in frumusete in mod natural, alegand “Liftingul Facial Natural” fara creme, seruri sau electricitate, o ora inca care te vei detensiona total.

Incearca si tu pe propria piele ralaxarea la superlativ!


Masaj de relaxare

Femei • 1h

250 lei

Access Bars

Bars sunt 32 puncte pe cap unde am depozitat lucruri precum gânduri, idei, convingeri, considerații, atitudini și emoții.
Simți vreodată că există gânduri care se repetă în mintea ta? Aproape ca și cum ar fi aglomerat cu un program vechi care continuă să funcționeze?
O ședință Access Bars este ca și cum ai șterge fișierele și programele vechi de pe un calculator.
Cu acel nou spațiu poate veni mai multă ușurință, bucurie și glorie.


Masaj terapeutic

Femei • 1h

100 lei

Terapie Bowen

Bebelusi/Copii: colici, imunitate scazuta, astm bronsic, bebeluși agitați sau neliniștiți, bebeluși cu probleme la hrănire, vărsături în jet, eruptii dentare, torticolis congenital, otite, raceli, bronsite, bronsiolite, rahitism, enurezis ...

Afectiuni respiratorii: raceli, sinuzita, astm bronsic, otite, alergii, dificultati in respiratie ...

Afectiuni cardiovasculare: hipotensiune, hipertensiune, probleme circulatorii , dureri in piept, picioare obosite sau reci ..

Afectiuni digestive: colon iritabil, gastrita, hernie hiatala, reflux gastro-esofagian, diaree, constipatie cronica, balonare, vezica biliara ...

Afectiuni neurologice si boli autoimune: nevralgie de trigemeni, migrene, sechele AVC, scleroza multipla, tinitus, vertij, insomnii, stres si anxietate, oboseala cronica ...

Afectiuni ale aparatului locomotor: probleme ale şoldurilor şi genunchilor, dureri de spate, gât şi umeri înţepeniţi, entorse şi luxaţii ale gleznei, întinderi de ligamente

Rezultatele noastre

Descriere

Eu sunt Andreea,

Terapeutul care întotdeauna va încerca să fie peste nivelul așteptărilor tale atunci când vine vorba de sănătatea ta sau a întregii familii, dar și a cercului de prieteni.

Ca și terapeut scopul meu este de a crește nivelul calitativ al vieții pacienților mei, ameliorând sau chiar eliminând disconfortul și durerile, prin aducerea organismul într-o stare de echilibru.

Ceea ce mă face să merg mai departe în fiecare zi, să studiez și să îmi cresc nivelul de cunoștințe este satisfacția dobândită zilnic prin rezultatele obținute și împărtășite cu pacienții mei.

Din păcate, însa trăim într-o lume în care îngrijirea medicală se face disociat sau pe bucăți și este centrată în principal pe tratament, nu pe prevenție, iar foarte puțini sunt cei care văd organismul ca pe un întreg. Boala vine întotdeauna cu un semn sau un indiciu, o mică atenționare pentru fiecare dintre noi, însă obișnuim să trecem cu vederea de cele mai multe ori aceste semne, iar când ajungem în faza acută tratăm simptomul cu medicamente și nicidecum nu ne adresăm cauzei.

Astept cu mare drag sa ne cunoastem!

Servicii

  • Remodelare corporala
  • Masaj

Locatie

Program

Azi 28 septembrie 2021
Inchis
Luni
08:00 - 19:00
Marti
Inchis
Miercuri
Inchis
Joi
08:00 - 19:00
Vineri
Inchis
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis
0 servicii selectate Un serviciu selectat pasul urmator