×

×

×

Inga Moga Beauty Salon

Ambianta
Curatenie
Servicii
Filtreaza dupa serviciu
Filtreaza dupa rating
0
0
0
0
0

Adresa

Program

Inchis acum

Str. Petre Aurelian 54, bl. 7.5A , Bucuresti

Despre noi

Inga Moga Beauty este un salon de cosmetica din zona Baneasa include un pachet complet de servicii de lux destinate clientilor care stiu sa puna accentul pe calitate.

Inga Moga Beauty este salonul de cosmetica ce a intrat pe piata de nisa din Romania din dorinta de a aduce servicii de exceptie pentru clientii care ne acorda increderea. Ce ne diferentiaza fata de ceilalti? Intr-un salon spectaculos, de lux va puteti bucura de mai multe tipuri de servicii menite sa va ajute in a va creea imaginea dorita.

Stim cat de important este pentru fiecare client in parte ca momentele de rasfat in cadrul salonului de infrumusetare sa vina la pachet cu rezultate eficiente. In acest sens, echipa noastra este specializata dupa ultimele tendinte in materie de frumusete si este gata oricand sa va raspunda dorintelor in acest sens. Totodata, la Inga Moga Beauty Salon profesionistii vor fi deschisi si in a va consilia atunci cand solicitati acest lucru in privinta serviciilor pentru care sa optati.

In cadrul salonului Inga Moga Beauty situat in zona Baneasa puteti opta pentru urmatoarele servicii:

Coafor
Suntem in acord cu dorinta fiecarei persoane de a se bucura de un par fermecator si stralucitor intotdeauna. Cu produse de cea mai inalta calitate, utilizate de mainile unui profesionist al echipei noastre, totul poate fi posibil. Indiferent ca va doriti o schimbare majora de look, un par mai bogat si lung cu ajutorul extensiilor, sau pur si simplu va doriti un tratament care sa scoata la suprafata o podoaba capilara sanatoasa si puternica, toate pot fi realizate intr-un mod impecabil in cadrul salonului nostru de infrumusetare.

Manichiura/pedichiura
Mainile reprezinta fara indoiala cartea de vizita a fiecarei persoane. Delicatetea si feminitatea sunt puse in valoare de o manichiura ingrijita si realizata fara cusur. Noi, Inga Moga Beauty Salon suntem experti in ceea ce inseamna manichiura si pedichiura impecabia! Indiferent ca va doriti o manichiura simpla, fie optati pentru constructia unghiilor cu gel in culori indraznete sau accesorizate cu cristale, specialistii nostri vor realiza cu cea mai mare acuratete ceea ce va doriti.

Gene false
Daca va doriti o privire expresiva, completata de genele pline de volum, specialistii nostri vor stii exact ce sa va indrume sa alegeti in materie de aplicare a genelor false.

Make-up
In cadrul salonului nostru de infrumusetare sunteti asteptate si de make-up artistul nostru care se va asigura ca machiajul va arata impecabil pe tenul dumneavoastra.

Stil
Am abordat un stil de baroc si rococo din anii 1800 si l-am adus in anul 2021 combinand-ul cu tehnologie hi-tech.

Concept
Salonul Inga Moga nu reprezintă doar niste servicii, este o experiență ce te duce pe tărâmul regilor.
Unde fiecare client se va simti macar pentru 2 ore un rege sau o regină.

Alege perfectiunea!

 • Program

  Inchis acum

 • Azi 12, august

  10:00 - 19:00

 • Luni 10:00 - 19:00
 • Marti 10:00 - 19:00
 • Miercuri 10:00 - 19:00
 • Joi 10:00 - 19:00
 • Vineri 10:00 - 19:00
 • Sambata 10:00 - 19:00
 • Duminica

  Inchis

0 Servicii

0 lei

Alege ora